سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درمان احساس گناه و عذاب وجدان

  • علت احساس گناه

    احساس گناه به دلیل خطای مرتکب شده: زمانی که فرد به کسی از لحاظ روحی و یا جسمی ضرری برساند؛ این نوع احساس گناه ایجاد می‌شود. برخی افراد پس از انجام این کارها پشیمان می‌شوند که امری طبیعی است. اما زمانی که فرد به طور دائم این حس را با خود تکرار کند؛ مشکل ساز می‌شود. بهتر بوده گذشته را قبول کرده و از خطای خود عذرخواهی کرده و با آن کنار بیایید.

  • روان درمانی: یکی از روش‌های درمانی روش درمان شناختی رفتاری است که طی آن به شما کمک می‌کند تا افکار منفی که سبب حس گناه می‌شود را تشخیص دهید. بعد از آن می‌توانید افکار منفی را جایگزین افکار مثبت کرده و احساسات خود را بهتر درک کنید.
  • دارو درمانی: در این روش درمان احساس گناه پزشک داروهای ضد اضطراب و یا ضد افسردگی را تجویز می‌کند.
  • مقابله: با این حس مقابله کنید تا تحمل آن راحت‌تر شود.‌ برای مقابله با گناه استراتژی‌هایی مثل تغییر دادن وضعیت، بخشیدن خودتان و صحبت با فردی امن می‌تواند جوابگو باشد.
  • در پایان و با توجه به اهمیت احساس گناه شما به اهمیت مقابله و درمان آن پی بردید. برای این کار راه‌کارهایی وجود دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به موسسه فائزه محمدی مراجعه کنید. ایشان فردی با تجربه در زمینه برگزاری دوره‌های عزت نفس، خودشناسی، توسعه و … است. ناگفته نماند که ایشان مطالب خود را براساس متد آموزشی روز ارائه داده و به موفقیت دانشجویان حاظر در دوره‌ها کمک می‌کنند.