نکات مهم در زمان تزریق کردن پلی اورتان
برای آموزش نحوه تزریق کردن پلی اورتان باید به چند نکته مهم دقت کنید. قبل از تزریق باید یک گان و دستکش تهیه کنید. زیرا اسپری پلی یورتان دارای قدرت بخش پذیری بالایی است. قبل از استفاده از آن باید آن را خوب تکان دهید. چون در تولید فوم پلی اورتان گان پیشران به کار برده شده است. در نتیجه تکان دادن اسپری موجب اختلالات مناسب به گاز و مواد با هم خواهد شد. قبل از تزریق پلی اورتان برای نزدیک شدن مواد موجود در اسپری نازل باید آن را بیرون نگه دارید. همچنین این کار موجب رفتن گاز به سمت انتهای قوطی اسپری خواهد شد. تابش نور موجب تغییر رنگ هم خواهد شد. بنابراین بهتر است بعد از به پایان رسیدن مراحل تزریق و خشک شدن فوم آن را بلافاصله رنگ کنید.
انواع پلی یورتان تزریقی
پلی یورتان یک نوع عایق پلیمری و حرارتی می باشد که دارای انواع مختلفی است. شما می توانید این عایق را در شکلهای متنوعی مثل بلوکی، لوله پیش ساخته و یا به اسپری و تهیه کنید. از جمله متداولترین شکل های پلی یورتان ماستیک های گرم و سرد میباشد. در فرآیند عایقکاری سازه، پلی اورتان به صورت مایع و یا جامد مورد استفاده قرار میگیرد. تولید عایق های پلی یورتان در چند حالت سقف یورتان و پلی یورتان نیمه سخت و نیمه گرم یا منعطف صورت می گیرد.
پلی یورتان تزریقی سخت
در فوم های پلی اورتان سخت میزان بالایی سلول های بسته وجود دارند و این فوم ها دارای ویژگی های مخصوص به خود می باشند. فرایند تولید فوم پلی یورتان تزریقی سخت به گرما نیازی ندارد. بنابراین در انواع مختلفی عرضه میشود. شما می توانید تنظیمات را در طیف متنوعی انجام دهید. اگر دانسیته پایین باشد دارای ویژگی های حرارتی بالایی خواهد بود و می تواند در مقابل بنزین یا نفت مقاومت زیادی از خود نشان دهد. فوم پلی یورتان تزریقی سخت موجب تامین ایمنی افراد می شود. این فوم روی میزان مصرف سوخت و کاهش هزینهها نیز تاثیر زیادی می گذارد. همچنین این فوم را می توانید به عنوان عایق حرارتی نیز استفاده کنید. در صنعت ساختمان، مبلمان، خودروسازی، دکوراتیو و غیره از فوم تزریقی پلی یورتان سخت استفاده می شود.
پلی یورتان تزریقی نرم
برای تولید فوم پلی یورتان تزریقی از سلول های باز استفاده میشود. بنابراین هوا می تواند خیلی راحت از آن عبور کند. فوم پلی یورتان دارای وزن کمی است و از دوام بالایی برخوردار می باشد. در این فوم از نظر سختی دارای درجات گوناگونی است. همچنین دانسیته آن حدود 35 تا 55 کیلو گرم بر متر مکعب است. انواع فوم پلی یورتان شامل بلوکی، پلی یورتان نرم قالبی و ویسکوالاستیک هستند. از ویسکوالاستیک می توان به عنوان عایق صوتی استفاده کرد.
منبع: کپسول پلی یورتان